Als fotograaf met veel klanten uit Woerden ken ik diverse plekken die zich goed lenen voor een fotoshoot. Het Brediuspark in Woerden is daar een voorbeeld van. Deze locatie is geschikt voor een portretschoot of een zwangerschapsshoot. Een andere optie is een fotoshoot bij zonsopkomst bij de Reeuwijkse Plassen; maar mijn favoriete locaties zijn toch wel het Henschotermeer en de Soesterduinen tijdens 'golden hour'. Vanwege de zandvlakte en de bomen, zijn deze locaties zeer geschikt voor mijn lichte stijl van fotograferen. Jij als klant staat zo echt centraal en dit komt prachtig uit op de foto's. Deze twee unieke plekken liggen op slechts een half uur rijden van Woerden. Veel klanten uit Woerden komen hier naartoe voor bijvoorbeeld een loveshoot, zwangerschapsshoot, motherhoodshoot of gezinsshoot.

Fotoshoot Woerden

Als jullie in verwachting zijn of net trotse ouders zijn geworden, dan kom ik graag bij jullie langs voor een newborn shoot in Woerden. Naast dat ik jullie als gezin fotografeer, maak ik ook foto's van de baby zelf. Als er broers of zussen zijn, betrek ik deze er ook bij. Zo maak ik diverse foto's van jullie gezin; gewoon bij jullie thuis in Woerden.

Newborn shoot Woerden

Wil je foto's laten maken in Woerden, waar jij ontspannen en puur opstaat, samen met je geliefde of je gezin; dan zijn er in de omgeving diverse mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het centrum van Woerden, het historische Oudewater of de Reeuwijkse Plassen. Samen overleggen we welke locatie het best bij jullie past. 

Foto's in Woerden

Ben je op zoek naar een fotograaf in Woerden die goed met kinderen om kan gaan of wil je een bijzondere periode uit je leven vast laten leggen op een ontspannen manier met prachtige foto's als resultaat, dan ben je bij mij als fotograaf met veel klanten uit Woerden aan het juiste adres. 

Fotograaf Woerden

Wil je een fotoshoot boeken of heb je een vraag of opmerking?
Vul onderstaand formulier in of stuur een mailtje naar info@jorievoskamp.nl en je ontvangt z.s.m. reactie.

Contact

Contact

Velden met een * zijn verplicht.

Nieuwe aanvragen: vanaf oktober 2024 heb ik plek in mijn agenda.

Je hoort snel van mij

Bedankt voor je bericht!

Houd ook je spam folder in de gaten.