De Soesterduinen is een van mijn favoriete plekken om te fotograferen. Aangezien ik van lichte, frisse kleuren houd in mijn fotografie, komen deze elementen op deze locatie in Soest allemaal mooi samen. De Soester Duinen is een perfecte locatie omdat er altijd wel ergens een mooie plek te vinden is om foto's te maken, ideaal voor een loveshoot, zwangerschapsshoot of gezinsfotoshoot. Voor gezinnen is het extra leuk, want als de kinderen eenmaal over de heuvel zijn, zien ze een grote zandvlakte voor zich, waarin ze lekker kunnen spelen, net als thuis in de zandbak. Er is genoeg ruimte om lekker te rennen, stoeien, wandelen en natuurlijk prachtige foto's te maken. Mijn favoriete moment van de dag om hier een fotoshoot te doen, is met zonsondergang, ook wel het 'gouden uurtje' genoemd. De zon schijnt dan prachtig door de bomen en het licht is mooi fijn en zacht, wat het prettig en aangenaam maakt om er dan te zijn. 

Fotoshoot Soesterduinen

Fotograaf Soest
De Soesterduinen is één van mijn favoriete locaties. Het is een prachtige zandvlakte en er is genoeg ruimte om spelletjes en opdrachten te doen tijdens een gezinsshoot of zwangerschapsshoot. Zo ontstaan de ontspannen en pure beelden waar ik bekend om sta.

Gezinsshoot Soesterduinen
Wanneer je met je gezin op de foto gaat, is het heerlijk om veel ruimte te hebben, zodat de kinderen lekker hun gang kunnen gaan en we een gezellige en ongedwongen fotoshoot kunnen hebben. Ik neem de tijd en ga mee in het ritme van jullie kind(eren). Zie ik jullie binnenkort?

Fotoshoot in de Soesterduinen
Ten zuiden van Soest liggen de Soesterduinen. Een prachtige uitgestrekte zandvlakte op de Utrechtse Heuvelrug. Het mooie decor van zand en heide en de weidse vlakte, geeft rust in de foto's. Zo gaat de aandacht helemaal naar jullie en krijg je de mooiste beelden. 

Wil je een fotoshoot boeken of heb je een vraag of opmerking?
Vul onderstaand formulier in of stuur een mailtje naar info@jorievoskamp.nl en je ontvangt z.s.m. reactie.

Contact

Contact

Velden met een * zijn verplicht.

Nieuwe aanvragen: vanaf oktober 2024 heb ik plek in mijn agenda.

Je hoort snel van mij

Bedankt voor je bericht!

Houd ook je spam folder in de gaten.