De Reeuwijkse Plassen bieden een diversiteit aan fotolocaties. Er is een prachtige steiger, een strandje, maar er zijn ook veel bruggetjes te vinden. Zo is er altijd een mooi plekje voor een loveshoot, zwangerschapsshoot of gezinsfotoshoot te vinden. Ook is er voor kinderen genoeg ruimte om te spelen en te rennen. Mijn favoriete moment van de dag om hier te fotograferen, is rond de zonsopkomst of zonsondergang. De zon schijnt dan prachtig over het water of door de bomen en het licht is mooi fijn en zacht, wat het prettig en aangenaam maakt om er dan te zijn. 

Fotoshoot Reeuwijkse Plassen

Fotoshoot
Reeuwijkse Plassen

Fotoshoot zonsopkomst 'gouden uurtje'
Mijn favoriete moment voor een fotoshoot bij de Reeuwijkse Plassen is met zonsopkomst. De zon komt bij de plas op, waardoor we dat moment zacht licht hebben en de mooiste beelden kunnen maken tijdens jullie loveshoot of gezinsshoot. 

Fotograaf Reeuwijkse Plassen
Als fotograaf uit de regio, ben ik regelmatig te vinden bij de Reeuwijkse Plassen. Deze locatie biedt ruimte en diversiteit en is daardoor zeer geschikt voor een gezinsshoot. Door kleine opdrachten en spelletjes ontstaan de pure en spontane beelden die mijn klanten waarderen.

Zwangerschapsshoot Reeuwijkse Plassen
Door de veelzijdigheid van de Reeuwijkse Plassen, zijn er altijd mooie plekken te vinden voor jullie zwangerschapsshoot. Zo is er een zandstrand, een steiger, maar ook verschillende bruggetjes in het natuurgebied. Ieder stukje geeft weer een ander decor.

Wil je een fotoshoot boeken of heb je een vraag of opmerking?
Vul onderstaand formulier in of stuur een mailtje naar info@jorievoskamp.nl en je ontvangt z.s.m. reactie.

Contact

Contact

Velden met een * zijn verplicht.

Nieuwe aanvragen: vanaf oktober 2024 heb ik plek in mijn agenda.

Je hoort snel van mij

Bedankt voor je bericht!

Houd ook je spam folder in de gaten.