Het Henschotermeer is een locatie die eigenlijk alles heeft: zandvlakte, water en prachtige bomen. Je zult dan ook wel kunnen begrijpen dat ik hier heel graag kom voor een toffe fotoshoot. Samen met je geliefde wandelen langs het water of even met de voeten in het water tijdens de loveshoot of zwangerschapsshoot. Voor gezinnen is het ook erg leuk, want het is net alsof je bij het strand bent met water en zand. Zo kunnen er dus ook heerlijke zandgebakjes gemaakt worden tijdens een gezinsfotoshoot. Het meer is groot genoeg en er is dan ook alle ruimte om met elkaar een spelletje te doen, te rennen of te wandelen. Het zonlicht schijnt het mooist door de bomen tijdens het 'gouden uurtje' rondom de zonsondergang en het geeft een fijne sfeer aan de foto's. Dit is dan ook mijn favoriete moment om hier te komen! Ben jij de volgende die ik op deze prachtige locatie mag vastleggen?

Het Henschotermeer is een locatie die eigenlijk alles heeft: zandvlakte, water en prachtige bomen. Je zult dan ook wel kunnen begrijpen dat ik hier heel graag kom voor een toffe fotoshoot. Samen met je geliefde wandelen langs het water of even met de voeten in het water tijdens de loveshoot of zwangerschapsshoot. Voor gezinnen is het ook erg leuk, want het is net alsof je bij het strand bent met water en zand. Zo kunnen er dus ook heerlijke zandgebakjes gemaakt worden tijdens een gezinsfotoshoot. Het meer is groot genoeg en er is dan ook alle ruimte om met elkaar een spelletje te doen, te rennen of te wandelen. Het zonlicht schijnt het mooist door de bomen tijdens het 'gouden uurtje' rondom de zonsondergang en het geeft een fijne sfeer aan de foto's. Dit is dan ook mijn favoriete moment om hier te komen! Ben jij de volgende die ik op deze prachtige locatie mag vastleggen?

Fotoshoot Henschotermeer

Voor een fotoshoot bij het Henschotermeer komen er kosten bij voor het parkeren en de toegang tot het meer. Via internet kun je dit gemakkelijk reserveren. Op de website van het Henschotermeer kun je hierover meer informatie vinden.

Fotoshoot bij het Henschotermeer 
Centraal gelegen in het land ligt het Henschotermeer. Het is een prachtige locatie met veel afwisseling voor een fotoshoot. Het zand, de brug, de bomen; een mooi decor voor een loveshoot of gezinsshoot. Er is volop ruimte voor kinderen om te spelen en te ontdekken en bij mooi weer gaan ze vast graag nog even met hun voeten het water in. 

Zwangerschapsshoot Henschotermeer
Of je nu zwanger bent van jullie eerste kindje, tweede of derde kindje; iedere zwangerschap is uniek en speciaal en verdiend het om vastgelegd te worden met een zwangerschapsshoot. Graag laat ik jullie deze prachtige locatie zien en maken we door kleine opdrachten de mooiste herinneringen; puur, ontspannen en spontaan.

Fotograaf Woudenberg
Als kind kwam ik vaak bij het Henschotermeer. Nu kom ik er graag om te fotograferen, want het is een mooie, veelzijdige locatie voor een fotoshoot. De ruimte die er is en de rust die het meer uitstraalt, geven rust op de foto’s waardoor jullie centraal komen te staan. Zo ontstaan de mooiste beelden.

Wil je een fotoshoot boeken of heb je een vraag of opmerking?
Vul onderstaand formulier in of stuur een mailtje naar info@jorievoskamp.nl en je ontvangt z.s.m. reactie.

Contact

Contact

Velden met een * zijn verplicht.

Nieuwe aanvragen: vanaf oktober 2024 heb ik plek in mijn agenda.

Je hoort snel van mij

Bedankt voor je bericht!

Houd ook je spam folder in de gaten.