Wil je niet te ver rijden en toch mooie foto's? In het historische centrum van Oudewater zijn talloze plekjes te vinden als decor voor een loveshoot of zwangerschapsshoot. We wandelen door de gezellige straatjes en maken samen liefdevolle herinneringen. Ik fotografeer jullie op een ongedwongen en spontane manier, dat is dan ook terug te zien op de foto's.

Zijn jullie onlangs voor het eerst of opnieuw ouders geworden, dan kom ik graag bij jullie thuis langs in Oudewater voor een newborn shoot. Alle details leg ik vast, maar natuurlijk ook jullie als gezin. Tijdens de fotoshoot geven we de pasgeboren baby de ruimte; we gaan mee in het ritme.

Fotoshoot in Oudewater

Fotograaf Oudewater
Als fotograaf uit de regio kom ik regelmatig in Oudewater voor een fotoshoot. Dit kan een loveshoot, zwangerschapsshoot of gezinsshoot zijn. Ook fotografeer ik pasgeboren baby's bij jullie thuis in Oudewater. Door opdrachten en vragen leg ik jullie op een ontspannen manier vast. 

Newborn shoot Oudewater
Jullie zijn trotse ouders geworden van een zoon of dochter. Een bijzonder moment om vast te laten leggen tijdens een newborn shoot in Oudewater. Gewoon bij jullie thuis. Ik ga mee in het ritme van de baby en geef jullie tussendoor aanwijzingen. Zo ontstaan de mooiste foto's.

Fotoshoot in het centrum van Oudewater
Het oude centrum van Oudewater is een geschikte locatie voor een fotoshoot. De smalle steegjes, karakteristieke huizen, het stadhuis zijn mooie plekken voor foto's. Om je alvast een indruk te geven, kun je scrollen door de foto's hierboven in de galerij. 

Wil je een fotoshoot boeken of heb je een vraag of opmerking?
Vul onderstaand formulier in of stuur een mailtje naar info@jorievoskamp.nl en je ontvangt z.s.m. reactie.

Contact

Contact

Velden met een * zijn verplicht.

Nieuwe aanvragen: vanaf oktober 2024 heb ik plek in mijn agenda.

Je hoort snel van mij

Bedankt voor je bericht!

Houd ook je spam folder in de gaten.