Het centrum van Gouda is niet alleen leuk en gezellig, maar zorgt ook voor een diversiteit aan plekken om de mooiste foto's te maken. De Visbank en de Korenmarkt, de steegjes rondom de Sint-Jan, maar ook het plein bij het stadhuis. Ieder deel geeft weer een ander decor voor jullie loveshoot of zwangerschapsshoot. Door de afwisseling ontstaat een zeer gevarieerde fotoreportage. 

Zijn jullie onlangs ouders geworden, dan kom ik graag bij je thuis voor een newbornshoot. Gewoon in jullie vertrouwde omgeving en op een ontspannen en ongedwongen manier. Door kleine opdrachten en veel knuffelen, ontstaan de mooiste foto's.

Fotoshoot Gouda

Fotograaf Gouda
Tijdens mijn studie in Gouda ontdekte ik de veelzijdigheid van deze stad. Als fotograaf uit de omgeving kom ik er graag. Gouda heeft een historisch centrum met genoeg leuke plekken voor een afwisselende fotoreportage van jullie loveshoot of zwangerschapsshoot.

Newbornshoot Gouda
Zijn jullie onlangs voor het eerst of opnieuw ouders geworden, dan kom ik graag bij jullie thuis voor een newbornshoot in Gouda. Ik ga mee in het ritme van de baby en neem de tijd om jullie baby, maar ook jullie als gezin te fotograferen.  

Fotoshoot in het centrum van Gouda
Centraal gelegen in het land ligt de historische stad Gouda. Bekend om de kaas, stroopwafels, het stadhuis en de Sint-Jan. Samen struinen we door het centrum op zoek naar de mooiste plekjes voor jullie fotoshoot in deze prachtige stad. 

Wil je een fotoshoot boeken of heb je een vraag of opmerking?
Vul onderstaand formulier in of stuur een mailtje naar info@jorievoskamp.nl en je ontvangt z.s.m. reactie.

Contact

Contact

Velden met een * zijn verplicht.

Nieuwe aanvragen: vanaf juli 2024 heb ik plek in mijn agenda.

Je hoort snel van mij

Bedankt voor je bericht!