Blote voeten in het zand, de golven van de zee en een briesje erbij, zijn een perfecte combinatie voor een prachtige fotoshoot op het strand. Of dit nu het strand van Ouddorp, Noordwijk, Katwijk Scheveningen, Den Haag of Renesse is, het strand is en blijft een mooie fotolocatie. Samen met je geliefde wandelen door de branding tijdens een loveshoot, spelen met de kinderen in het zand tijdens een gezinsshoot of springen over de golven. Tijdens een fotoshoot laat ik jullie vooral ontspannen en genieten van en met elkaar, zodat de foto's dit ook uitstralen en jullie terugkijken op een mooie herinnering van dit moment. Het fijnste moment van de dag om te fotograferen is als de zon net op is gekomen of als deze bijna ondergaat. Dit wordt ook wel het 'gouden uurtje' genoemd.

Fotoshoot op het strand

Zwangerschapsshoot Scheveningen
Een fotoshoot aan het strand, begint meestal in de duinen, daarna lopen we naar de kust, zien we de zon langzaam zakken in de zee, genieten jullie van een moment samen tijdens een loveshoot of zwangerschapsshoot en ondertussen maak ik mooie beelden; een herinnering voor later aan dit moment. 

Fotoshoot strand zonsondergang
Een fotoshoot op het strand tijdens zonsondergang is mijn favoriete moment. Het zachte zonlicht en de sfeer die dat geeft voor de foto's: I love it! Tijdens het 'gouden uurtje' is het licht op z'n mooist; je knijpt niet meer met je ogen door de felle zon en ook wordt het wat rustiger op het strand een ideaal moment voor een ontspannen loveshoot.

Gezinsshoot strand Zandvoort
Wie Zandvoort zegt, denkt misschien meteen aan Formule 1, maar wist je dat de duinen van Zandvoort ideaal zijn voor een gezinsshoot aan het strand? Er is volop ruimte voor de kinderen om lekker te spelen en zo ontstaan de ongedwongen en tijdloze foto's van dit moment met elkaar.

Wil je een fotoshoot boeken of heb je een vraag of opmerking?
Vul onderstaand formulier in of stuur een mailtje naar info@jorievoskamp.nl en je ontvangt z.s.m. reactie.

Contact

Contact

Velden met een * zijn verplicht.

Nieuwe aanvragen: vanaf oktober 2024 heb ik plek in mijn agenda.

Je hoort snel van mij

Bedankt voor je bericht!

Houd ook je spam folder in de gaten.