Gezin

Gezinsshoot Henschotermeer

Na de zwangerschapsshoot in september mocht ik eind maart dit stel weer fotograferen. Dit keer met hun dochtertje erbij! Ik vind het altijd bijzonder als ik klanten vaker mag fotograferen en zie dat als een groot compliment. De zwangerschapsshoot was in de Soesterduinen. Voor de gezinsshoot gingen we naar het Henschotermeer. Een prachtige locatie voor een fotoshoot met veel afwisseling door het water, de bomen, bruggen en het zand. Als je een fotoshoot bij het Henschotermeer boekt, weet je zeker dat je een mooie locatie hebt met genoeg afwisseling.

Een gezinsshoot is niet iets dat je vaak doet. Daarom krijg je vooraf van mij een brochure met meer informatie en kledingtips, zodat je je voor kunt bereiden op de fotoshoot. Tijdens de shoot neem ik je mee en geef ik je tips en aanwijzingen om zo de mooiste herinneringen te maken.

Want zeg nou zelf, deze herinneringen wil je toch?!

Reacties

+ laat comments zien

Reply...

Comments Off on Gezinsshoot Henschotermeer