Newborn

Newborn shoot Scherpenzeel

Er is een baby geboren! Stralende ouders en een trotse grote zus. Heerlijk om even een moment mee te mogen genieten van dit gezinsgeluk. Tijdens deze newborn shoot in Scherpenzeel wilde de grote zus haar kleine zusje niet graag loslaten. Kijk haar eens genieten van het moment dat ze alleen op het grote bed zat, samen met haar zusje! Een newborn shoot vindt meestal plaats bij jullie thuis. Als het lekker weer is, kunnen we de fotoshoot met jullie baby ook op een mooie buitenlocatie laten plaatsvinden. In de buurt van Scherpenzeel, zou de newborn shoot bij het Henschotermeer plaats kunnen vinden. Ik neem de tijd om jullie als gezin vast te leggen en geef jullie tips en aanwijzingen om tot de mooiste herinneringen te komen.

Reacties

+ laat comments zien

Reply...

Comments Off on Newborn shoot Scherpenzeel