Zwangerschap

Zwangerschapsshoot in de Soesterduinen

Dit leuke stel is zwanger van hun eerste kindje! Wat het gaat worden weten ze nog niet. Hoe leuk dat ze dit als verrassing houden! Op een warme dag in juni hadden we de shoot in de Soesterduinen. Een fotoshoot doen als je zwanger bent, is een mooie herinnering aan deze periode. Iedere zwangerschap is anders en als fotograaf leg ik dit moment graag voor je vast tijdens een zwangerschapsshoot.

Een zwangerschapsshoot plan ik meestal tussen de 30-34 weken. Het hangt er natuurlijk ook vanaf hoe je je voelt tijdens de zwangerschap en of het je eerste zwangerschap is of niet. Bij een tweelingzwangerschap is het net weer even anders en plannen we de fotoshoot wat eerder.

De Soesterduinen is een prachtige locatie voor een shoot tijdens je zwangerschap. Er zijn genoeg mooie plekjes om afwisselende beelden te krijgen. Deze zandvlakte met mooie bomen nabij Soest is een geliefde plaats om een fotoshoot doen. De Soesterduinen liggen centraal in het land en zijn goed te bereiken met de auto.

Kijk en geniet mee!

Reacties

+ laat comments zien

Reply...

Comments Off on Zwangerschapsshoot in de Soesterduinen