In Zevenbergen staat een mooie, industriële Suikerfabriek. De ruime fabriekshal heeft verschillende verdiepingen die elk hun eigen charme hebben. Door de grote raampartijen komt er altijd genoeg licht binnen, waardoor je prachtige foto's krijgt. Of je hier nu een zwangerschapsshoot of gezinsshoot boekt; er is voldoende ruimte en veel mogelijkheden. Ook staan er verschillende stoelen en een leuke trap die gebruikt kunnen worden tijdens de fotoshoot. Wil je niet afhankelijk zijn van het weer en toch een mooie, lichte locatie voor je loveshoot of andere fotoshoot, dan is dit de ideale locatie!

Fotoshoot Suikerfabriek

Voor een fotoshoot in de Suikerfabriek in Zevenbergen komen er kosten bij voor de huur van de locatie. Betreden en gebruik is op eigen risico.

Gezinsshoot Suikerfabriek Zevenbergen
Op een unieke binnenlocatie samen met je gezin herinneringen maken. Tijdens een gezinsshoot in de Suikerfabriek Zevenbergen geef ik jullie kleine opdrachten om zo de meest spontane, ontspannen en foto's te creëren. Het industriële decor zorgt voor veel variatie in de foto's.

Loveshoot Suikerfabriek
De Suikerfabriek in Zevenbergen leent zich uitstekend voor een loveshoot of zwangerschapsshoot. Genieten van een moment samen en het maken van onvergetelijke herinneringen. Als fotograaf leg ik dit moment met plezier en liefde voor jullie vast.

Fotograaf Suikerfabriek Zevenbergen
Kinderen worden snel groot. Je hebt waarschijnlijk veel foto's met je telefoon gemaakt, maar wanneer stond je er voor het laatst zelf op? De Suikerfabriek in Zevenbergen is een stoere fotolocatie om mooie foto's van jullie gezin te maken door een professionele fotograaf.

Wil je een fotoshoot boeken of heb je een vraag of opmerking?
Vul onderstaand formulier in of stuur een mailtje naar info@jorievoskamp.nl en je ontvangt z.s.m. reactie.

Contact

Contact

Velden met een * zijn verplicht.

Je hoort snel van mij

Bedankt voor je bericht!