Newborn

Newborn shoot Woerden

Begin maart stapte ik op de fiets voor een newborn shoot in mijn eigen woonplaats Woerden. Door de kersverse vader werd de deur open gedaan en werd ik welkom geheten. Eenmaal binnen kreeg ik nog een heerlijk stuk taart dat nog over was van het kraamfeest dat ze hadden gehouden. De kleine man lag heerlijk tegen z’n moeder aan. Het is altijd mooi om te zien hoe een moeder straalt!

Tijdens de newbornshoot in Woerden vertelde ik hoe ik altijd te werk ga en gaf ik aanwijzingen en tips. Een schone luier was tussendoor even nodig en natuurlijk geen enkel probleem! Het was mooi om te zien hoe relaxed deze ouders waren en dat is ook wel terug te zien op de foto’s!

Woon jij in Woerden en wil jij ook een newborn shoot boeken? Neem dan contact met mij op.

Reacties

+ laat comments zien

Reply...

Comments Off on Newborn shoot Woerden