Liefde

Loveshoot vliegbasis Soesterberg

Wauw! Een loveshoot met zonsondergang plannen en dan dit prachtige weer hebben! Het was een feestje om dit koppel te mogen fotograferen!

Het golden hour, laatste uur voordat de zon ondergaat, is mijn favoriete moment voor een fotoshoot. Of het nu een loveshoot of zwangerschapsshoot is, dat maakt natuurlijk niet uit! Het licht is mooi zacht en warm, waardoor er een mooie sfeer in de foto’s komt.

Vliegbasis Soesterberg is een locatie met een stoere uitstraling en ideaal voor je fotoshoot samen met je geliefde. Waar vroeger de landingsbaan was, kun je nu heerlijk wandelen. Ook zijn er nog mooie stukjes natuur, zodat je een afwisseling van foto’s krijgt.

Kijk en geniet je mee?!

Reacties

+ laat comments zien

Reply...

Comments Off on Loveshoot vliegbasis Soesterberg