Liefde

Huwelijksaanzoek Radio Kootwijk

Eind oktober 2021 kreeg ik een berichtje: “Anderhalf jaar geleden heb je een fotoshoot gedaan met mij en mijn vriendin. Nu is deze fotoshoot ons beide zeer bevallen en genieten we nog dagelijks van de mooie foto’s. Binnenkort wil mijn vriendin ten huwelijk vragen en daarbij graag een fotoshoot houden om het mooi vast te leggen. Nu vroeg ik mij af of jij deze fotoshoot zou kunnen doen.”

Je begrijpt dat ik niet na hoefde te denken over mijn antwoord. Natuurlijk wilde ik dit bijzondere moment vastleggen voor dit leuke stel. Hoe leuk is het om in het complot te zitten van een bijzondere loveshoot, die onvergetelijk zal gaan worden. We spraken af bij Radio Kootwijk en hadden een afgesproken dat als ik een steentje uit m’n schoen zou halen, dit het juiste moment was om een aanzoek te doen.

De fotoshoot was voor haar een verrassing en ik vond het stiekem best spannend. Gelukkig was het een rustige dag bij Radio Kootwijk, wat het helemaal top maakte voor deze bijzondere loveshoot. Nadat we een aantal ‘gewone’ foto’s hadden gemaakt, haalde ik een steentje uit m’n schoen en wist hij dat de ring gepakt kon worden. Na wat lieve woorden en dé vraag, klonk een volmondig JA! De spanning was er nu vanaf en we maakten er nog een ontspannen en gezellige shoot van!

Reacties

+ laat comments zien

Reply...

Comments Off on Huwelijksaanzoek Radio Kootwijk